Och nu så vill jag sjunga
Att sommaren är skön,
Och träden är så fina
Och marken är så grön,
Och blommorna är vackra
Och höet luktar gott
Och solen är så solig
Och vattnet är så vått.
Och lilla fågeln flyger
I boet ut och in,
Och därför vill jag sjunga
Att sommaren är min.

Och jag vill ocksa sjunga
Att fjärilar är bra,
Och alla söta myggor,
Dom vill jag också har,
Och jag är brun om bena
Precis som det ska va,
Och därför vill jag sjunga
Att bruna ben är bra.
Och jag har nya fräknar
Och prickigt sommarskinn,
Och därför vil jag sjunga
Att sommaren är min.

(Autor: Constanze Budde)

0 Kommentare

Einen Kommentar abschicken

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Weitere Beiträge

Växjö

Växjö

Weiterführende Links Infos, Veranstaltungen und Ausflugsziele in und um Växjö Växjö ist eine sympathisch verträumte Kleinstadt mitten in Småland, genauer in Värend, eines der vielen kleinen Länder in Småland. Sie liegt am Schnittpunkt zweier Seen, dem Helgasjön im...

mehr lesen
Växjö

Ebba Grön

Die schwedisch singende Punkband Ebba Grön wurde 1977 von Joakim Thåström, Gunnar Ljungstedt und Lennart Eriksson gegründet. Der Name steht in Zusammenhang mit der sogenannten ‚Operation Leo’, bei der die schwedische Polizei den deutschen Terroristen Norbert Kröcher,...

mehr lesen